Vloer laten leggen

Bent u op zoek naar een vakman voor het leggen van uw nieuwe vloer? U bent bij ons aan het goede adres. En niet alleen voor parketvloeren, maar ook voor laminaat en PVC!

Houten vloer laten leggen in diverse patronen

Het leggen van een houten vloer vereist kennis, vakmanschap en goed gereedschap. Prinsparket heeft het allemaal. En we zijn bovendien zeer voordelig. Een houten vloer is in diverse patronen te leggen. Heel populair is bijvoorbeeld het visgraat motief. Deze klassieke variant past perfect in de moderne inrichting! Wij hebben veel ervaring in het leggen van onder andere visgraat vloeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Laminaat en PVC laten leggen

Bij Prinsparket hebben we een echte passie voor hout. Maar ook met PVC en laminaat kunnen wij uitstekend uit de voeten. Het leggen van dergelijke vloeren vereist weer een andere expertise dan het leggen van hout. De nadruk bij Prinsparket ligt altijd op de kwaliteit: we zorgen voor een perfecte afwerking. Neem contact met ons op voor een scherpe prijsopgave!

Vloer afwerking en plinten

Een strakke afwerking maakt een vloer helemaal af. Wij staan garant voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloer. Ook als de ruimte veel hoekjes en kiertjes heeft zorgen wij ervoor dat de vloer overal perfect aansluit. Voor de afwerking is een mooie (hoge) plint natuurlijk onmisbaar. Wij verzorgen het allemaal en zeer betaalbaar! 

Snel en zeer strak gelegd!

Henry had eerder onze houten vloer op de begane grond gelegd. Nu was het tijd voor de bovenverdieping (laminaat) en wederom hoge kwaliteit geleverd!

Anja Groenbeek

Het resultaat mag er zijn!

Henry bedankt voor de mooie vloer! Wegens tijdgebrek toch maar gekozen om onze vloer te laten leggen. Ik had het zelf niet zo netjes gekund, dus ik ben blij met die keuze.

Harry, Nijkerk