Parketvloer schuren

Het schuren van een houten parketvloer is een grote klus. Wij hebben het materiaal en de ervaring die nodig is om uw houten vloer weer als nieuw te maken!

Uw houten vloer weer als nieuw!

Vlekken, beschadigingen, een lelijke kleur… wij draaien de klok terug en brengen uw houten vloer weer in nieuwstaat! Door het schuren van uw vloer, verwijderen we de bovenste laag van het hout. Vlekken, kleine beschadigingen en de oude laklaag verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wat overblijft is een strakke, gladde houten vloer die eruit ziet alsof hij net nieuw is geplaatst.

Hoogwaardige afwerking

Nadat uw vloer is geschuurd wordt deze afgewerkt met een hoogwaardige lak of olie. We lakken uw vloer doorgaans met drie lagen kwaliteitslak voor een mooi en duurzaam resultaat.

Bij de opname van de werkzaamheden nemen we kleurstalen mee. zodat u een goede indruk krijgt van het effect van een bepaalde lak of olie.

Wat zijn de kosten voor het schuren van een parketvloer?

De kosten van het schuren van een vloer worden onder andere bepaald door de oppervlakte van de vloer en de keuze van afwerking. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op. We komen dan graag bij u langs om de werkzaamheden op te nemen en u te adviseren over de afwerking. Aan de hand van onze kleurstalen krijgt u dan direct een indruk van de verschillende mogelijkheden!

Heel blij met onze “nieuwe” vloer!

We zaten er aan te denken om onze vloer te vervangen, maar dankzij Henry hebben we nu weer een schitterende vloer. Kan het iedereen aanraden!

A. van Eck, Putten

Top!

Bedankt voor het goede werk en service!

Harry, Nijkerk